Handbal / Potaissa Turda nu renunţă la play-off

După un start greoi de campionat, handbaliştii de la Potaissa Turda au urcat pe loc de play-off în Liga Naţională / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda continuă să lupte pentru poziţia a opta a clasamentului Ligii Naţionale, ultima care duce în faza play-off a campionatului. Sportivii pregătiţi de Horaţiu Gal au învins, cu scorul de 26-25, formaţia CSU Suceava, într-un meci din cadrul etapei a XVIII-a.

Clujenii au trebuit să se întrebuinţeze serios pentru a obţine cele trei puncte puse în joc. În cele din urmă, experienţa a fost de partea ardelenilor care au profitat de desele greşeli comise de handbaliştii echipei gazdă şi şi-au adjudecat victoria. Clujenii au încercat să controleze jocul încă din startul partidei, dar elanul gazdelor le-a creat destul probleme.

Astfel, la pauză echipa lui Gal avea un avantaj de numai două goluri pe tabelă, iar startul reprizei secunde a aparţinut gazdelor. Handbaliştii de la Potaissa au reuşit să evite greşelile din partidele precedente, nu s-au mai pierdut cu firea şi au revenit la conducere.

Graţie acestei victorii Potaissa a urcat pe locul 8 în clasamentul Ligii Naţionale, însă, este o poziţie temporară, până la disputarea meciului dintre CSM Bucureşti şi HC Vaslui, ocupantele locurilor 6, respectiv 9. Dediu cu 6 goluri şi Cântec, cu 5 reuşite, au fost principalii marcatori ai Potaissei în meciul de la Suceava.

Distribuie:

Postaţi un comentariu