Handbal / Potaissa rămâne pe loc de play-off

(Arhivă)

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda a pierdut dramatic, scor 28-29, meciul cu AHC Dunărea Călărași, dar își păstrează poziția a opta din clasamentul Ligii Naționale, ultima care duce în faza play-off. Parida din cadrul etapei cu numărul 22 a avut parte de dramatism din primul, până în ultimul minut de joc, când clujenii au avut șansa de a obține un rezultat de egalitate, dar au ratat la ultima fază a meciului, după ce Thalmaier a fost oprit pe contraatac de Florin Nicolae, acesta din urmă primind și cartonașul roșu. La rezultatul strâns indicat de tabela de marcaj au contribuit decisiv portarii celor două echipei, atât Szopka de la Potaissa, cât și Andrei de la gazde, având intervenții extraordinare.

”A fost o partidă foarte bună și foarte proastă în același timp. Am avut faze extraordinare și le-am făcut foarte multe cadouri. Când faci 22 de greșeli neforțate, e foarte greu să câștigi. În momentele cheie, au jucat mai bine, aici mă refer la situațiile unu la unu, cred că așa s-a făcut diferența”, a explicat la finalul partidei antrenorul clujenilor, Horațiu Gal.

Pentru Potaissa Turda, Pavel și Cîntec au fost principalii marcatori, cu 7, respectiv 6 goluri. Indiferent de celelalte rezultate ale etapei, Potaissa se menține pe locul 8 al clasamentului cu 26 de puncte și o va întâlni în etapa viitoare pe Minaur Baia Mare, ocupanta poziției secunde în clasamentul Ligii Naționale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu