Handbal masculin / S-a terminat cu victoriile pe bandă rulantă. CSM a pierdut şi la Piteşti

CSM Satu Mare a bifat a doua înfrângere în campionat

Seria de patru victorii consecutive a handbaliştilor de la CSM se pare că va fi contrabalansată cu înfrângeri pe linie deoarce după ce etapa trecută sătmărenii au capotat pe teren propriu în faţa celor de la Voinţa Sebeş, joi seara au mai bifat o înfrângere, de data aceasta în deplasarea de la HC Piteşti, scor 24-29.

Elevii lui Nicolae Istrate au început bine partida şi în minutul şase conduceau cu 5-1 diferenţa fiind menţinută şi în minutul 15, 9-4, însă spre final gazdele revin şi tabela arăta după 30 de minute de joc scorul de 13-13.

În repriza a două se merge cap la cap însă echilibrul este stricat de eliminarea a doi handbalişti de la CSM , Santeiu şi Tătar, moment în care piteştenii încep să se desprindă, 21-17. Până la final gazdele nu mai cedează hăţurile partidei, reuşind să se impună cu 29-24.

”Am avut un meci dificil cu Argeș, mulți jucători nu au prins o zi tocmai bună. Printre ei îi pot enumera pe Chira care a avut un singur gol marcat, din 7 metri, iar portarul Pogyină a avut doar două intervenții în repriza a doua, față de opt în prima parte. Totul s-a rupt când am jucat mai puțin cu doi oameni. S-a simțit și absența jucătorilor accidentați”, a declarat după meci antrenorul Istrate.

Pentru CSM au evoluat: Pogyină – 10 intervenții, Jurj – 8 goluri, A. Pop, Clipea, Morar câte 3 goluri, Mateș și Ungar câte două goluri, Tătar, Chira și R. Pop câte un gol. Au mai jucat Santeiu, Tătăran și Erdos.

Odată cu meciurile din etapa a VI-a campionatul în Divizia A se întrerupe o perioadă de timp, următoarea partidă fiind programată pentru CSM de abia pe 10 noiembrie, când va întâlni acasă pe U Transilvania Cluj.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu