Handbal / Laslo: „Vreau să joc în continuare la U Jolidon”

Cristina Laslo / Foto: Dan Bodea (arhivă)

Proaspăta campioană mondială cu naționala feminină de handbal juniori a României, Cristina Laslo a declarat, luni, în cadrul conferinței de presă că nu se gândeşte la un transfer după performanţa obţinută în Macedonia şi că la ”U” Jolidon se simte foarte bine.

“Este un vis pe care ni l-am dorit de când ne-am întâlnit la lotul național, în urmă cu patru ani. Acum trăim acest vis frumos și ne bucurăm foarte mult. În ceea ce mă priveşte voi continua să lupt și voi muncii ca să arăt întregii lumi că merit titlul de cel mai bun centru din lume. Suntem obligate să arătăm în continuare că acest rezultat nu este întâmplător. Sper cât mai multe jucătoare să ajungem să defilăm și în naționala de senioare. Eu sigur vreau să joc pentru Cluj în continuare și sper să facem un campionat bun, să terminăm cât mai sus. Vreau să joc cu inima cât mai mult aici”, a declarat Cristina Laslo.

Pentru performanţa obţinută la Campionatele Mondiale din Macedonia, alături de echipa naţională U18, handbalista legitimată la ”U” Jolidon va fi premiată şi de Primăria Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu