Handbal juniori / LPS Cluj a câștigat Cupa Tamibo

Ediția a VII-a a Cupei Tamibo a fost câștigată de handbaliștii de la LPS Cluj-Napoca

Echipa de handbal a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Cluj-Napoca a câștigat, la sfârșitul săptămânii, turneul Memorial ”Aripi frânte”, dotat cu trofeul Cupa Tamibo. Competiția a fost extrem de disputată, cele patru echipa participante fiind extrem de implicate în fiecare partidă, rezultând astfel, un spectacol sportiv de calitate.

Câștigătoarea turneului, LPS Cluj-Napoca, este antrenată de Alexandru Dezmeri, iar în componența echipei au evoluat jucători ai Universității Cluj, cu dublă legitimare. În finala turneului clujenii s-au impus cu scorul de 12-10, în fața celor de la Extrem Baia Mare, campioana națională en-titre la juniori I.

Pe locul 3 au terminat cei de la CSS Bistrița, iar locul 4 le-a revenit handbaliștilor care au evoluat sub titulatura ”U” Cluj2. Cel mai bun portar al turneului a fost declarat Brici Laurian (LPS Cluj), iar cel mai de perspectivă jucător a fost ales Kereki David, în vârstă de numai 15 ani (LPS Cluj).

Turneul de handbal ”Aripi frânte”, ajuns la eduiția cu numărul 7, este organizat în memoria celor trei handbaliști care s-au stins într-un tragic accident de microbus, în 2006.

Distribuie:

Postaţi un comentariu