Handbal / Ioan Ani a preluat Cetate Deva

Dat afară de ”U” Alexandrion în decembrie anul trecut, Ioan Ani Senocico va antrena formația Cetate Deva din returul campionatului / Foto: Dan Bodea

Fostul antrenor al echipei ”U” Alexandrion Cluj, Ioan Ani Senocico, a fost prezentat oficial la noua sa echipă, CSM Cetate Deva. Decizia finanțatorului Marian Muntean de a schimba conducerea bănci tehnice a echipei devene a fost luată la sfârșitul primei părți a sezonului regulat, etapă în care Cetate a terminat pe poziția a X-a a clasamentului, cu 13 puncte, la trei lungimi în urma formației HC Zalău, ocupanta locului 8, ultimul care dă dreptul echipelor să evolueze în plaz-off-ul campionatului.

Alături de Ioan, la CSM Cetate Deva a ajuns și soția acestuia, Mihaela Ani Senocico, una dintre cele mai valoroase jucătoare de handbal din România. ”Am adus-o pe Seno pentru că aveam nevoie să jucăm altceva, ceea ce sper să se întâmple din retur. La experiența pe care o are și la cum o știm cu toții de luptătoare, este foarte utilă echipei. Vom renunța la o jucătoare străină, în perioada următoare ne vom lămuri cine nu se încadrează”, a declarat Marian Muntean, finanțatorul echipei CSM Cetate.

Primul meci oficial al CSM-ului din Deva în acest sezon va avea loc duminică, de la Constanța, cu CSU Neptun. În tur, Cetate Deva s-a impus cu 31-28.

Distribuie:

Postaţi un comentariu