Handbal / Încă două sportive de la ”U” Jolidon merg la mondiale

Andreea tetean (foto, în alb) va participa, alături de Ștefania Florea la Campionatul Mondial Universitar de handbal din Portugalia / Foto: Dan Bodea

Ștefania Florea și Andreea Tetean, ambele jucătoare legitimate la ”U” Jolidon Cluj, au fost convocate la echipa națională feminină de handbal, în vederea participării la Campionatul Mondial Universitar care se va desfășura în perioada 3-10 august în Portugalia. Reunirea lotului este programată pentru data de 26 iulie, la Râmnicu Vâlcea, acolo unde tricolorele vor efectua un stagiu de pregătire.

Florea și Tetean se alătură astfel, celorlalte jucătoare clujene convocate la loturile naționale de tineret și juniori. Laura Popa și Roxana Cîrjan au participat la Campionatele Mondiale de tineret din Croația, unde au atins faza sferturilor de finală. Unde au fost eliminate de Coreea de Sud, scor 27-36. De asemenea, Cristina Laszlo se pregătește la Chiajna alături de lotul național de junioare în vederea participării la Campionatul Mondial din Macedonia.

Aceste competiții sunt o bună oportunitate pentru handbalistele de la ”U” să intre în vederile altor echipe pentru un eventual transfer, în condițiile în care la Universitatea sunt neplătite de luni de zile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu