Handbal / Încă două meciuri pentru naţională

Echipa naţională feminină de handbal a României, cu Florina Chintoan (foto, în alb) în lot se va reuni miercuri la Baia Mare / FOTO: Dan Bodea

Echipa naţională feminină de handbal a României se reuneşte, miercuri, la Baia Mare, unde va efectua un stagiu de pregătire, iar în 28 şi 29 martie “tricolorele” vor disputa două meciuri amicale cu reprezentativa similară a Germaniei. Până la aceste jocuri handbalistele lui Gheorghe Tadici vor mai disputa două partide test, în compania selecţionatei de tineret a României.

Ambele întâlniri sunt programate la sfârşitul acestei săptămâni, prima dintre ele la Baia Mare, iar cea de a doua la Zalău. Între jucătoarele convocate de Tadici pentru aceste acţiuni se numără cinci jucătoare de la HCM Baia Mare, dar şi pivotul echipei “U” Jolidon Cluj, Florina Chintoan.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Miron says:

    Cantonamentul echipei nationale de handbal a costat mult 60000lei, bani finantati de Consiliul Local Baia Mare la propunerea edilului.
    Pana in prezent toate cantonamentele echipei nationale au fost finantate de federatia Romana de Handbal, cum este normal.

Postaţi un comentariu