Handbal / Ignat și-a încheiat socotelile cu Potaissa

Lucian Ignat (foto, cu numărul 14) și-a reziliat înțelegerea cu gruparea clujeană și va evolua din retur în liga secundă la HC Adrian Petrea din Reșița

Colaborarea dintre extrema stângă Lucian Ignat și echipa masculină de handbal Potaissa Turda s-a încheiat. După patru ani și jumătate petrecuți în Cluj, handbalistul a ajuns la un acord cu oficialii trupei lui Horațiu Gal și au semnat de comun acord rezilierea angajmentului scadent la finalul actualei ediții a Ligii Naționale.

Evoluțiile oscilante ale medaliatei cu bronz din ultima ediție de campionat, a adus și primele măsuri, între acestea și câteva modificări în lot. Lucian Ignat nu a trebuit să aștepte prea mult un nou angajament, acesta urmând să evolueze din retur la HC Adrian Petrea, în liga secundă a României.

Reșițenii sunt lideri autoritari în cel de al doilea eșalon handbalistic, având la jumătatea sezonului 39 de puncte, adică maximum, la capătul celor 13 victorii pe linie. În fapt Ignat se întoarce acasă, handbalistul fiind un produs al Liceului Teoretic „Traian Vuia” din Reșița. Extrema stângă a ajuns la Potaissa Turda la începutul sezonului 2010/2011, la finalul căruia clujenii aveau să promoveze în Liga Națională.

”M-am simțit foarte bine în patru ani și jumătate la această echipă și mi-am îndeplinit un vis, câștigarea unei medalii. Am plecat pentru că și eu vreau să fac o schimbare, dar și la echipă trebuia să se petreacă anumite schimbări, pentru că în prima parte de campionat nu am fost acolo unde ar fi trebuit. Ne-am despărțit amiabil, așa cum era normal și mă bucur că mă întorc acasă, la Reșița”, a declarat Ignat.

Handbalistul în vârstă de 24 de ani a mai evoluat, înainte să ajungă la Turda, la HC Odorhei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu