Handbal / HCM Baia Mare a cucerit al patrulea trofeu

HCM Baia Mare a învins cu scorul de 25-23 pe HCM Roman şi a cucerit pentru a doua oară consecutiv Supercupa României

Campioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare a cucerit, marţi, al patrulea trofeu din istoria grupării maramureşene, învingând cu scorul de 25-22 formaţia HCM Roman, în finala Supercupei României. Deşi a avut în teren întreaga constelaţie de vedete achiziţionate în ultimele luni, echipa lui Costică Buceschi nu şi-a impus jocul, romaşcancele fiind în dese rânduri un adversar extrem de dificil, cel puţin în prima repriză.

Abia în finalul primei părţi băimărencele s-au desprins la două goluri, asta după ce în prealabil Barbara Arenhart, fostă campioană mondială, a reuşit să pareze o aruncare de la șapte metri. În partea a doua a meciului campioanele au fost mai atente, chiar dacă nu au dat senzaţia să forţeze.

Maramureşencele au jucat economicos, iar Arenhart a făcut minuni în poartă. HCM Roman a arătat ca o echipă solidă capabilă să pună în dese rânduri probleme şi se anunţă una dintre echipele care vor lupta pentru un loc în cupele europene în viitoarea ediţie a Ligii Naţionale. Pentru HCM Baia Mare victoria în Supercupă este doua consecutivă, după ce anul trecut au învins vicecampioana de atunci a României ”U” Jolidon Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu