Handbal / HCM Baia Mare a terminat în forţă sezonul regulat

HCM Baia Mare a terminat sezonul regulat al Ligii Naţionale cu un palmares extraordinar, 21 de victorii din 22 posibile şi va întâlni în play-off pe HC Zalău

Vicecampioana României la handbal feminin HCM Baia Mare a terminat, luni, cu o victorie sezonul regulat al Ligii Naţionale. Maramureşencele s-au impus cu scorul de 22-20, în faţa Dunării din Brăila, în meciul disputat în deplasare, în cadrul etapei a XXII-a. HCM Baia Mare termină astfel prima parte a sezonului pe locul întâi şi va juca în play-off în compania formaţiei HC Zalău, ocuanta locului 6, la sfârşitul sezonului regulat.

În primul tur din play-off se vor mai disputa partidele Corona Braşov (locul 2) – “U” Jolidon Cluj (locul 5) şi HCM Roman (locul 3) – Dunărea Brăila (locul 4). În play-out se vor duela CSM Bucureşti – HCM Rm. Vâlcea, Cetate Deva – CSM Ploieşti Neptun Constanţa – SCM Craiova.

Meciurile din aceeste faze ale campionatului se joacă după sistemul “cel mai bun din trei jocuri”. În caz de egalitate de puncte după primele două jocuri, un al treilea meci se va disputa pe terenul echipei cel mai bine clasată.

Distribuie:

Postaţi un comentariu