Handbal/ HC Zalău nu-şi găseşte cadenţa

HC Zalău rămâne fără victorie după trei etape.foto:www.infobraila.ro

HC Zalău a întâlnit într-unul dintre derby-urile etapei a III-a a Ligii Naţionale pe HC Dunărea Brăila. A fost de fapt duelul selecţionerilor echipelor de senioare şi junioare. Iar tânărul antrenor Cristi Preda a reușit să-l învingă pe mult mai titratul Gheorghe Tadici, la capătul unui meci dominat de gazde. HC Dunărea Brăila se impune cu 25-19, iar HC Zalău rămâne fără victorie după trei etape.

Interesant este că la acest meci nu s-a dictat nicio eliminare de două minute ! Zalăul a contat în acest meci doar ceva mai mult de un sfert de oră, după care Brăila, care a marcat în prima repriză doar prin Horjea, Perianu și Farcău, a preluat conducerea și chiar s-a desprins pe tabelă.

Gazdele au înscris de cinci ori consecutiv și au făcut ca tabela să indice 6-3 după 18 minute de joc, profitând de o perioadă de 12 minute fără gol a adversarelor. Până la pauză Zalăul și-a revenit, chiar dacă a ratat destul de mult, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 11-9, după ce Pintea a marcat două goluri superbe în finalul reprizei.

În partea a doua, Brăila s-a dezlănțuit, după ce Dobre a închis poarta. Zalăul a marcat un singur gol în primele 15 minute ale părții secunde, iar gazdele s-au desprins la șapte goluri, suficient pentru ca să obțină cele trei puncte. Pe final, Cristi Preda a rulat întreg lotul și a permis adversarelor să se apropie pe tabelă, însă victoria este cea care contează.

HC Dunărea Brăila-HC Zalău 25-19 (11-9)

HC Dunărea Brăila: Dobre (11 intervenții), Voicu, Stan (portari), Farcău 8 goluri, Perianu 6, Horjea 5, Adespii 2, Moldovan 2, Czeczi 2. Antrenor: Cristi Preda

HC Zalău: Inculeț (9 intervenții), Andreea Mureșan, Adina Mureșan (o intervenție) (portari), Varga 6 goluri (3 din 7m), Constantinescu 4, Pintea 3, Pera 2, Ciuciulete 2, Trif 1, Șomoi 1. Antrenor: Gheorghe Tadici

Aruncări de la 7m: 2/0, respectiv 6/3

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu