Handbal / Gata vacanţa pentru ”U” Alexandrion

Handbalistele de la "U" Alexandrion îşi vor încerca forţele cu HC Zalău, HC Alba Blaj şi HCM Baia Mare, în primul turneul amical al anului, organizat la Cluj / Foto: Dan Bodea

Sărbătorile au trecut repede pentru handbalistele de la Universitatea Alexandrion Cluj. Fetele pregătite de Carmen Amariei pregătesc partea a doua a sezonului regulat al Ligii Naţionale, iar prima acţiune va fi organizarea unui turneu amical la Cluj-Napoca, la care şi-au mai anunţat participarea HC Zalău, HC Alba Sebeş şi HCM Baia Mare, campioana en-titre a României.

Turneul se va desfăşura în perioada 3-4 ianuarie la Sala Sporturilor “Horia Demian”. ”U” Alexandrion a terminat turul sezonului regulat pe penultima poziţie a clasamentului Ligii Naţionale, cu 8 puncte, la tot atâtea puncte distanţă de poziţia a 8-a, ultima care dă dreptul de participare în faza play-off a campionatului.

În pauza competiţională echipa universitară a pierdut mai multe jucătoare, cele mai valoroase fiind Ştefania Florea şi Mihaela Ani Senocico, căpitanul echipei. Primul joc oficial din anul 2015 pentru Universitatea Alexandrion Cluj va fi susţinut la data 10 ianuarie, în deplasare, în compania formaţiei HCM Roman, ocupanta locului 5 la finalul turului Ligii Naţionale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu