Handbal feminin/ Duel pe semicerc sub Meseș

Foto: Dan Bodea

Etapa a II-a a Ligii Naționale feminine de handbal programează, astăzi, duelul dintre Universitatea Jolidon Cluj și HC Zalău. Altădată un veritabil ”derby” pentru cupele europene, meciul din această după amiază va aduce față în față două echipe aflate în reconstrucție, după ce s-au despărțit în această vară de o serie de jucătoare importante.

În căutarea primului succes

”U” Jolidon a început nefericit actualul sezon competițional, fiind învinsă în etapa inaugurală, pe teren propriu, scor 25-26, în fața HCM-ului din Roman. Ulterior universitarele au pierdut și finala Super Cupei României, scor 28-33 în fața vicecampioanelor de la HCM Baia Mare. Pentru meciul de la Zalău antrenorul Horațiu Pașca nu va putea conta pe serviciile Simonei Vintilă, care a suferit o leziune fibrilară și este obligată să urmeze un program de recuperare. „Poate că rezultatele din primele două partide oficiale i-au dezamăgit pe suporterii echipei noastre însă, suntem la început de drum, suntem încă într-o perioadă de căutare, dar vestea bună este că de la meci la meci suntem într-o creștere de formă și asta ne dă speranțe că vom face un meci bun. Va fi dificil, pentru că la Zalău nu câștigă oricine, dar noi mergem cu gândul de a obține primul succes în actualul campionat. Sunt convins că fa vi o partidă echilibrată și va câștiga echipa care se va concentra mai bine și care va face mai puține greșeli”, a declarat Horațiu Pașca.

De partea cealaltă, sălăjencele au debutat în actualul campionat cu un rezultat de egalitate, scor 23-23, obținut în deplasare, la SCM Craiova. Meciul HC Zalău – ”U” Jolidon Cluj se va disputa de la ora 18.30, în Sala Sporturilor din Zalău.

Distribuie:

Postaţi un comentariu