Handbal / Eşec usturător

Cu 11 goluri marcate, Laura Popa (în tricou alb) a fost, de departe, cea mai bună handbalistă a Universității Cluj în meciul cu SCM Craiova / Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Cluj au cedat pe teren propriu, scor 28-38, meciul disputat în cadrul etapei a VI-a a Ligii Naţionale, disputat în compania echipei SCM Craiova. Prima repriză a fost echilibrată, cu un plus de combativitate de partea formaţiei vizitatoare. La pauză SCM Craiova avea un avantaj de numai două goluri pe tabela de marcaj, dar actul secund a fost la discreţia oltencelor care au marcat gol după gol şi s-au desprin decisiv.

În minutul 56 s-a consemnat cea mai mare diferenţă de scor, 24-35. Pentru SCM Craiova această victorie este doar a doua în actualul campionat, în vreme ce Universitatea Cluj a înregistrat al treilea eşec stagional. Fetele pregătite de Carmen Amariei şi Luminiţa Huţupan sunt pe locul 6 în clasamentul Ligii Naţionale cu 9 puncte, iar etapa viitoare vor evolua în deplasare la Rapid Bucureşti. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 11.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu