Handbal Divizia A / CSM Oradea a defilat în meciul cu CSS Sighişoara

CSM Oradea a obţinut a şaptea victorie consecutivă în campionat. Foto / ebihoreanul.ro

CSM Oradea continuă parcursul foarte bun în cel de-al doilea eşalon al ţării, handbaliştii de pe Criş reuşind să se impună la pas, scor 37-20,  în faţa celor de la CSS Sighişoara, într-o partidă care a contat pentru etpaa VII-a a Diviziei A, seria B.

Desfăşurată în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Bihorul din Oradea, întâlnirea a fost la discreţia totală a handbaliştilor orădeni care au condus de la un capăt la altul. La jumătatea confruntării scorul era 18-9, diferenţa continuând să cresacă în a doua jumătate a partidei, la final tabela arătând o diferenţă d e17 puncte în favoarea celor de la CSM Oradea.

Principalul marcator al CSM-ului a fost Valentin Iştoc, cu 8 goluri, urmat de Alexandru Farcaş şi Georgică Cântec, cu câte 6. Au mai marcat: Răzvan Farcaş 5 goluri, Banciu 4, Amihăesei 3, Radu Răzvan 2, Şerban Matei, Nemenco şi Macovei câte un gol. În poartă au apărat toţi cei trei goalkeeperi, Gale, Bistrean şi Ţirban. De la oaspeţi, Adrian Pop şi Karoly Lvente au marcat câte 6 goluri.

“A fost un meci în care am rulat tot lotul de jucători. Ne-am axat mai mult pe faza a doua, contraatac. Sunt puţin nemulţumit de faza defensivă, cam multe goluri luate de la echipa de juniori. Ştim că este o echipă tânără. Vreau să felicit echipa din Sighişoara pentru dăruire, chiar mi-a plăcut stilul lor de joc şi tehnico-tactic.” a declarat, la final, tehnicianul orădean, Sebastian Tudor.

În clasament, handbaliştii orădeni sunt liderii autoritari ai seriei şi vor juca vineri, tot pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, partidă care se va desfăşura la Marghita.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu