Handbal/ CSM Satu Mare la a patra victorie consecutivă în campionat

CSM Satu Mare s-a impus cu 30-21 în faţa Academiei Baia Mare, într-un meci care a contat pentru Etapa a IV-a a Diviziei A seria B

Handbaliştii de la CSM sunt de neoprit în această nouă ediţie de campionat după ce au obţinut a patra victorie din patru posibile. Elevii lui Nicolae Istrate au câştigat la pas întâlnirea cu ultima clasată, Academia Baia Mare, scor 30-21, la pauză 17-12.

Doar primele 10 minute au reuşit gazdele să ţină pasul cu sătmărenii, 2-2(min.6) şi 4-4 (min.10) după care a existat o singură echipă pe teren, astfel că la pauză CSM avea o diferenţă de cinci goluri pe tabelă.

În partea a doua a jocului am avut acelaşi scenariu, cu echipa sătmăreană la timonă, iar la final tabela a arătat 30-21 în favoarea „alb roşiilor”.

Pentru CSM au evoluat: Cioroiu (22 intervenții), Pogyină (2), Erdos (2), Ioan Morar – 12 goluri (2/7m), Cr. Jurj – 5, Florin Mateș – 4, Klaus Ungar – 4, Ioan Mureșan – 2, Andrei Pop – 2, Mircea Santeiu – 1. Au mai jucat Raul Pop și Cătălin Tătar.

În etapa următoare, programată duminică, CSM Satu Mare va întâlni pe Voința Sebeș o echipă de un alt calibru faţă de ce au întâlnit până acum sătmărenii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu