Handbal / Chintoan în lotul pentru dubla cu Serbia

Florina Chintoan (foto, la minge) este singura handbalistă de la "U" Cluj covocată pentru dubla cu Serbia / Foto: Dan Bodea

Selecţionerul echipei naţionale feminine de handbal a României, Thomas Ryde, a anunţat lotul de jucătoare cu care va aborda meciurile de baraj cu Serbia, pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din Danemarca, programat în luna decembrie a acestui an.

Între cele 19 jucătoare convocate de selecţioner se numără şi pivotul echipei ”U” Alexandrion Cluj, Florina Chintoan. Iată lista jucătoarelor convocate:
portari: Paula Ungurenu (HCM Baia Mare), Ionica Munteanu (SCM Craiova), Denisa Dedu (Corona Brașov)

extreme: Valentina Ardean (HCM Baia Mare), Camelia Hotea (Corona Brașov), Adriana Nechita (HCM Baia Mare), Laura Chiper (Corona Brașov)

pivoţi: Timea Tătar (HCM Baia Mare), Florina Chintoan (Universitatea Cluj), Oana Manea (CSM București)

linia de 9 metri: Cristina Neagu (Buducnost, Muntenegru), Aurelia Brădeanu (Corona Brașov), Claudia Constantinescu (HC Zalău), Gabriela Perianu (HC Dunărea Brăila), Eliza Buceschi (HCM Baia Mare), Melinda Geiger (HCM Baia Mare), Patricia Vizitiu (CSM București), Clara Vădineanu (HCM Rm.Vâlcea), Gabriela Mihalschi (HCM Roman).

Partida tur dintre Serbia și România se va desfăşura pe 6 iunie, în deplasare, la Kraljevo, cu începere de la ora 19:00. Meciul a fost devansat cu două ore faţă de programarea iniţială, pentru a evita concurenţa cu finala Ligii Campionilor la fotbal, ce se va desfăşura în aceeaşi seară. Jocul retur se va disputa o săptămână mai târziu, la Cluj, în Sala Polivalentă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu