Halterofilii clujeni termină anul competițional cu 84 de medalii

Denisa Felecan (foto) a căștigat în 2013 12 medalii, dintre care două de aur și una de argint la Campionatele Europene. (Foto: Dan Bodea)

Halterofilii clujeni au avut parte de un an excelent din punct de vedere sportiv. În ciuda faptului că nu beneficiază de cele mai bune condiții de antrenament, raportat la performanțe, halterofilii din orașul de pe malul Someșului Mic au izbutit să obțină în 12 luni nu mai puțin de 84 de medalii, stabilind astfel un nou record al clubului CSM Cluj-Napoca.

Halterofilii de la C.S.M. Cluj-Napoca, antrenați de Ionuț Felecan, Vasile Felecan și Vladimir Voievod au avut un an 2013 de senzație și au stabilit un nou record de medalii obținând nu mai puțin de 84 de medalii. Dintre acestea, 29 au fost de aur, 25 de argint și 30 de bronz. Competiții la care sportivii crescuți la Cluj s-au remarcat au fost Campionatele Naționale și Europene, la toate grupele de vârstă ( Juniori II, Juniori I, Tineret, Seniori).

Principala artizană la stabilirea acestui record a fost clujeanca Denisa Felecan, care a terminat anul competițional cu 12 medalii (8 aur, 4 de argint). Nici halterofilul Miron Cosmin nu s-a lăsat mai prejos, aduncând acasaă în acest an 6 medalii ( 2 de aur, 1 de argint, 3 de bronz). Denisa Felecan este dubla campioaă eruopeană de juniori la categoria 53 de kilograme, cucerind titlul continental lastilul „aruncat”. Cei doi sportivi sunt antrenați de Ionuț Felecan.

Vechiul record a sectiei de haltere C.S.M. Cluj fiind din anul 2009 cu 73 de medalii cucerite.

Citește și:

Denisa și Ionuț Felecan, titanii Clujului

Distribuie:

Postaţi un comentariu