Grigoraş recunoaşte: „Oricând aş putea să plec de la CFR”

Grigoraş are zilele numărate la Cluj / Foto: Dan Bodea

Petre Grigoraş se aşteaptă să fie demis în orice moment de la CFR. Tehnicianul a dezvăluit că nu şi-a desfăcut toate bagajele de când a venit la Cluj, ştiind de „obişnuinţa” şefilor din Gruia de a schimba foarte des antrenorii.

„E supărare mare la echipă. Am pierdut o şansă de a avansa în Cupa României. Am discutat cu conducerea şi cu jucătorii. Şefii conştientizează că trecem peste un moment dificil, dar nu trebuie să cedăm. Trebuie să scoatem maximum de la jucători cel puţin până în iarnă şi să avem încredere totală în ei. Nu e o perioadă uşoară nici pentru mine, nici pentru jucători, conducere, fani… Cât timp voi sta la CFR, voi încerca să scot totul de la echipă, să-i resuscitez pe jucători. Niciodată nu îmi desfac toate genţile când semnez cu cineva, pentru că în orice moment aş putea pleca. Aşa e viaţa unui antrenor”, a dezvăluit Petre Grigoraş.

„Ar fi penibil să ne gândim al cupele europene”

Absenţa rezultatelor i-a determinat pe şefii din Gruia să schimbe şi obiectivul din mers. „În vară s-au făcut schimbări, s-a format un lot pe care l-am preluat şi cu care voi merge până la capăt, însă voi vedea când va fi acest capăt. Nu ne gândim la cupele europene, ar fi penibil să o facem. Pentru noi e prioritar să ne îmbunătăţim jocul de la meci la meci, pentru că echipa nu se exprimă aşa cum mi-aş dori eu. Am dat şansă tuturor jucătorilor, cei care vor avea o atitudine corespunzătoare, vor juca”, a transmis antrenorul feroviarilor.

Petrolul, favorită

Grigoraş se aşteaptă un meci dificil contra Petrolului, formaţie calificată în optimile Cupei României. „Petrolul e o echipă foarte, foarte bună mai ales pe teren propriu, datorită aportului fantastic al publicului. Joacă un fotbal de calitate, e clar că pornim cu şansa a doua, dar niciun meci nu e jucat de dinainte. Vom face tot posibilul să câştigăm, însă vom vedea ce vom şi reuşi”, a conchis tehnicianul clujenilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu