Grigoraş, prezentat oficial la CFR: „E cea mai mare provocare a carierei”

Petre Grigoraş (foto stânga)are ca obiectiv clasarea CFR-ului pe un loc de cupă europeană

Grigoraş şi-a intrat deja în pâine la CFR. Fostul tehnician al Oţelului a condus astăzi primul antrenament în calitate de antrenor al „vişiniilor”. La şedinţa de pregătire au participat Ricardo Cadu şi Djokovic, jucători excluşi din lot de Mircea Rednic, dar şi Vasile Maftei, trecut pe linie moartă de conducerea feroviarilor. „A fost o decizie surprinzătoare. Nu mă aşteptam să revin atât de repede în circuit. CFR Cluj este o echipa cu pretenţii, istoria te obligă să speri la câştigarea de trofee. CFR e cea mai mare provocare a carierei mele şi sunt pregătit pentru a antrena la acest nivel. Probleme în vestiarul CFR-ului? Nu mă interesează ce a fost în trecut. O vom lua de la zero. Pentru mine nu există opţiunea a cincea sau a şasea, în cazul jucătorilor. Felul în care se vor pregăti îi vor impune sau nu în primul unsprezece. Dacă nu voi fi capabil să gestionez situaţiile de la CFR, voi pleca, nu va fi nicio problemă”, a declarat Grigoraş.

“Toţi sunt de vină pentru parcursul echipei”

Grig va debuta pe banca ardelenilor în derby-ul cu Steaua, programat sâmbătă, de la ora 21.30, pe Naţional Arena. „Trebuie să recunoaştem că Steaua e într-o formă foarte bună, dar nu suntem victimă sigură la acest meci. CFR a demonstrat de-a lungul timpului că se poate bate cu orice echipă din lume, nu numai cu adversarele din competiţia internă. Ce să facem acum, să sărim peste etapa a cincea?”, a subliniat tehnicianul clujenilor. „S-au pierdut puncte importante, clasamentul o arată. Nu se poate da vina pe cineva anume. Toţi au fost vinovaţi pentru startul din acest campionat. Important e ce se va întâmpla de acum încolo. Vreau să-i cunosc cât mai repede pe jucători şi să începem să adunăm puncte. Nu ştiu deocamdată ce sistem voi folosi. Nu-i va da peste cap o schimbare a strategiei. Îi dai peste cap numai dacă îi pui să facă tumbe. În acest caz vorbim de jucători profesionişti care au jucat de-a lungul vremii în mai multe module”, a completat Grigoraş.

[stextbox id=”custom” caption=”Mureșan, săgeți către Rednic”]Iuliu Mureşan l-a înţepat din nou pe Mircea Rednic. Preşedintele clujenilor a dezvăluit că Petre Grigoraş a fost prima opţiune pentru preluarea echipei feroviare înaintea începerii sezonului. „Contractul lui Grigoraş se va semna astăzi (ieri, n.red). E valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire pe un sezon. Obiectivul e obţinerea unui loc de cupă europeană. Dacă reuşim mai mult, va fi extraordinar. Pe Grigoraş l-am contactat încă dinainte de venirea lui Rednic. Din simplul motiv că avea probleme cu contractul cu Oţelul s-a ajuns la varianta Rednic”, a declarat Mureşan.[/stextbox]

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu