Grigoraș are zilele numărate la CFR: “Rămân atâta timp cât mi se va cere”

Foto: Dan Bodea

Feroviarii au părăsit prematur Cupa României, fiind eliminați în șaisprezecimi de FC Brașov. Șefii din Gruia iau în calcul demiterea lui Grigoraș.

CFR spera să-și mai spele din păcate în confruntarea cu trupa lui Alexandru Pelici, aflat la debutul pe banca „stegarilor”. Clujenii au început furibund partida de sub Tâmpa. Costea a avut golul în bocanc în trei rânduri, dar a fost lipsit de precizie la finalizare. Brașovenii au „mușcat” însă pe contraatac, prin Aganovic, care a punctat cu capul din preajma careului mic (’12).

Ionuț Rada a răsucit cuțitul în rana colegilor săi, după ce și-a introdus balonul în propria poartă, în urma unei lovituri libere executată de Serginho (’17). La reluare, Batin putea reaprinde speranțele în tabăra clujeană, dar a trimis în brațele lui Mutu!
Piccolo a fost la un pas să-și îngroape echipa, dar Păun nu l-a putut învinge pe Felgueiras (’28). Nici Batin și Costea nu au găsit drumul către gol până la pauză.

Avea să o facă Piccolo, în actul secund. Italianul a transformat impecabil penalty-ul comis de Mutu asupra lui Maah (’55). Ionuț Rada a încercat să-și copieze colegul, dar a nimerit bara transversală, din 6 metri (’64). Surdu a risipit însă orice emoție pentru „stegari”. Atacantul a marcat în ultimul minut, tot din penalty. Popa a avut și el șansa golului de la punctul cu var, dar a trimis pe lângă (’93). Nu a contat însă. FC Brașov a învins cu 3-1, rezultat cu care și-a asigurat un loc în optimile Cupei României.

Grigoraș, cu capul plecat

Petre Grigoraș s-a arătat dezamăgit de eșecul cu FC Brașov. “Când ai trei ocazii clare și nu reușești să înscrii, te trezești condus cu 1-0 la singura intrare în careu a lor, apoi 2-0 dintr-un autogol… Nu e ușor, chiar dacă te numești CFR. În partea a doua am riscat puțin, una dintre schimbări a fost inspirată, celelalte două n-am avut ce face. Cele două schimbări de pe final nu au adus nimic bun”, a declarat Grigoraș la Digi Sport. “Normal că e dureros, e o competiție pe care am tratat-o foarte serios, dar nu s-a putut mai mult. Supărarea e mare în rândul jucătorilor, dorință a fost, dar am făcut multe greșeli care ne-au costat. Atunci când am avut ocazii de a marca, nu am avut luciditatea necesară. Dacă reușeam să înscriem un gol mai repede, e clar să era alt meci”, a adăugat antrenorul feroviarilor.

“Rămân atâta timp cât sunt susținut”

Eliminarea din Cupă i-ar putea fi fatală lui Grig. “Eu voi rămâne atâta timp cât sunt susținut. Dacă voi rămâne, voi face tot posibilul să tratăm fiecare meci în parte și să-l pregătim cum trebuie. Astăzi nu mă așteptam să fie rezultatul ăsta. Din păcate, jucătorii și-au dorit foarte mult, dar atâta timp cât îți creezi situații de gol și nu reușești să marchezi, e greu să revii într-un meci, cu o echipă bună cum e FC Brașov”, a susținut Grigoraș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu