Grig îi răspunde lui Dinu Gheorghe: “Îi vom spăla pe arbitri, să fie curaţi!”

Foto: Dan Bodea

Petre Grigoraş a ţinut să-i răspundă preşedintelui Astrei, care se teme că nu va avea un arbitraj “curat” la jocul cu CFR.

Se ascut săbiile înaintea duelului dintre CFR şi Astra. Oficialii celor două formaţii se contrează în declaraţii înaintea jocului de mâine seară.  Dinu Gheorghe a fost primul care a ieşit la atac. Preşedintele giurgiuvenilor a declarat că se teme de un arbitraj nefavorabil la jocul cu trupa feroviară, făcând referire la partida de anul trecut, din luna mai. Atunci, Adrian Cojocaru a acordat un penalty pentru clujeni şi l-a eliminat gratuit pe Ben Youssef, la scorul de 2-0 pentru echipa ardeleană. De asemenea, centralul i-a trimis în tribune şi pe antrenorul Daniel Isăilă şi Dinu Gheorghe, pentru proteste. Confruntarea s-a încheiat nedecis, 3-3. “O să vorbim cu angajaţii clubului, atunci când apar arbitri să-i spălăm, ca să fie curaţi. Să fim serioşi, nu cred că în Gruia s-au câştigat ori s-au pierdut puncte pe seama arbitrilor. Cei care vor intra pe teren, adică jucătorii, sunt principalii artizani ai partidei, nu arbitri”, a reacţionat Petre Grigoraş.

Tehnicianul CFR-ului se aşteaptă la un duel de foc contra Astrei. “Întâlnim un adversar foarte puternic, cu şanse amri la titlu. Astra e o echipă extrem de solidă şi ofensivă. A marcat 26 de goluri, iar asta spune multe. Nu doar Budescu e periculos de la ei, sunt şi alţi jucători care pot face diferenţa pe teren, trebuie să fim atenţi la toţi”, a avertizat Grigoraş, care nu concepe însă ca elevii săi să nu înregistreze un nou succes în Liga I: “Venim după două victorii şi după un joc bun, care ne dă speranţe. Dacă vom avea atitudinea din ultimele partide, sigur vom câştiga cu Astra. Pentru noi fiecare partidă e ca o finală”.

“Am scos puţin capul din mocirlă”

CFR a bifat două victorii la rând, cu Oţelul (7-2) şi cu Ceahlăul (1-0), dar Grigoraş nu se lasă păcălit. Antrenorul “vişiniilor” susţine că echipa sa mai are mult de muncit pentru a reveni la forma de altădată. “Suntem în creştere de formă, am simţit-o după înfrângerea din Cupă cu FC Braşov, când am avut şi neşansă. Ne-am creat ocazii de a marca, dar nu le-am fructificat însă. De atunci echipa a crescut de la meci la meci, dar nu am ieşit din criză, ţinând cont că ocupăm doar locul 8 în clasament. Am ridicat şi noi puţin capul din mocirlă, vedem în sfârşit luminiţa de la capătul tunelului. Chiar dacă vom câștiga sâmbătă, nu trebuie să ne propunem un alt obiectiv. Ne-am făcut planuri și înainte să înceapă campionatul și ați văzut ce s-a întâmplat”, a punctat Grig.

Partida CFR Cluj – Astra Giurgiu va avea loc mâine, de la ora 21.30, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu