Gică Hagi și generația de aur joacă azi la Oradea

Organizatorii evenimentului caritabil ”Uniți împotriva cancerului infantil”

”Uniți împotriva cancerului infantil” este evenimentul caritabil de azi care îl are ca invitat special pe Gheorghe Hagi. Acesta se desfășoară azi de la ora 16.30 la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea. Meciul demonstrativ are loc între echipa de old boys „Generația de aur” condusă de antrenorul Emerich Jenei și echipa boys FC Bihor, condusă de antrenorul Zsolt Muzsnay.

 

Acțiunea, care va cuprinde trei jocuri demonstrative, are ca punct de atracție jocul de old boys dintre echipele FC Bihor și ”Generația de aur”. Pe lângă acest joc, care va avea două reprize de câte 30 de minute, vor mai avea loc și meciurile dintre echipa staff-ului clubului FC Bihor și echipa presei, respectiv partida dintre echipa de seniori a FC Bihor și echipa suporterilor, ambele întâlniri urmând a avea două reprize de câte 15 minute. Înainte de jocuri și în pauzele lor vor avea loc și diferite momente muzicale, în care interpreți vor fi tineri soliști proveniți de la Palatul Copiilor și Elevilor Oradea, conduși de profesoara Dana Oprescu, iar în pauza meciului de old boys va cânta Anca Căuș, alias Shakira de România.

 

Iubitorii de fotbal care au dorit să participe la eveniment au donat minim 5 lei pentru cazul Kevin Ficuț, copilul de 8 ani, din Aleșd, diagnosticat în 2011 cu leucemie, pentru care are loc acest eveniment. Printre jucătorii echipei naționale care participă la meciul de old-boys se numără: Petru Țurcaș, Constantin Varga, Iulian Miu, Miodrag Belodedici, Cristian Dancea, Ioan Ovidiu Sabău, Iosif Rotariu, Gheorghe Hagi, Paul Codrea, Marcel Băban, Alin Stoica și Ilie Rotariu.

 

”Aș vrea să le mulțumesc acestor jucători extraordinari care au dus fotbalul românesc acolo unde a fost cândva și unde tindem să mai ajungem, dar nu știm dacă vom și reuși, că au acceptat ca să vină să ajute un copil care este bolnav și ca să strângă în stadionul nostru oameni cât mai mulți care să dăruiască acestui copil sănătate, până la urmă”, a declarat reputatul antrenor Emerich Jenei.

 

Din echipa de old boys a FC Bihorului, care va fi condusă de pe bancă de Zsolt Muzsny și Alexandru Gergely, vor face parte printre alți: Kulcsar Sandor, Ovidiu Lazăr, Lucian Ciocan, Sorin Pop, Ioan Papp Deac, Sorin Cigan, Viorel Domocoş, Alexandru Boc, Cosmin Bodea, Stelian Farcău, Florin Fărcaş, Lucian Ulici, Claudiu Mutu, Alexandru Kiss, Cornel Georgescu şi Ştefan Erdei.

 

”Felicit organizarea acestei acțiuni. Nu știu dacă a mai fost la Oradea o acțiune de genul acesta în care foștii fotbaliști într-adevăr să se strângă și să joace împreună împotriva unor tricolori care au adus atâtea și atâtea bucurii și în plus cu acest joc putem ajuta pe acest copil care suferă de această boală. Nu pot decât să mă bucur și să mă aliniez și eu la această acțiune. Sper ca spectacolul fotbalistic să primeze și eu sper ca echipa noastră, a Bihorului să câștige. Sunt convins că ne vom prezenta cel puțin la același nivel cu partenerii noștri de întrecere”, a declarat Zsolt Muzsnay.

 

În ceea ce privește jocul care va deschide evenimentul, cel dintre echipele staff-ului clubului FC Bihor și echipa presei, din formația staff-ului vor face parte jucători precum: Gheorghe Ghiț, Călin Cheregi, Alin Iova, Szilagy Desideriu, Gheorghe Silaghi, Șerban Morcan, Dumitru Voloșeniuc, Ovidiu Mureșan, Daniel Negrean, Ovidiu Clonda și Cristian Nica.

 

Echipa presei care-l va avea ca director tehnic pe Emerich Jenei și antrenor pe Szanto Sandor, va fi alcătuită din fotbaliști precum: Szanto Zoltan, Peti Boros, Nicolae Mihalcea, Horia Buz, Teo Biriș, Ionel Goina, Costel Demian, Lucian Popa, Dan Olteanu și Vlad Olteanu.
După meciul de old boys, seara va avea loc un dineu oficial, la Restaurantul Hotelului Continental, unde „oameni importanți și oameni de afaceri vor licita tricourile cu care s-a jucat, iar și aceste fonduri vor fi donate pentru Kevin Ficuț”, după cum a mai declarat președintele clubului orădean, Șerban Morcan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu