Ganea are interzis pe Cluj Arena! Bodyguarzii au primit ordin să nu-l lase la antrenament

Foto: Dan Bodea

UPDATE: Deși era așteptat să conducă ședința de pregătire, Ionel Ganea nu s-a mai prezentat la stadion. Conducerea clubului a chemat mai mulți boduguarzi pentru a-l opri pe tehnician în cazul în care își va face apariția la stadion. Jucătorii nu știu nici până în acest moment cine va sta pe bancă în confruntarea cu Botoșani, din etapa viitoare.

UPDATE: Ionel Ganea se va prezenta la antrenamentul de astăzi al “şepcilor roşii”, chiar dacă şefii clubului universitar i-au cerut demisia. “Nu plec! Vin la antrenament. Am un contract în derulare”, a transmis tehnicianul.

 

Ionel Ganea a fost demis de la cârma Universităţii Cluj după ce a obţinut doar trei puncte în nouă partide. Tehnicianul nu va încasa nici cei 100.000 de euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului.

Doar nouă etape a rezistat Ionel Ganea la Universitatea Cluj. Tehnicianul a fost înştiinţat de conducerea clubului că a fost dat afară din cauza rezultatelor dezastruoase din acest sezon. Administratorul judiciar, Marieta Anastasescu, a decis rezilierea unilaterală a contractului întocmit şi înregistrat la Federaţie fără voia masei credale. În aceste condiţii, Ganea nu va încasa nici cei 100.000 de euro. Ilie Stan şi Costel Enache sunt favoriţi să preia banca „şepcilor”.

Mărginean: “E nevoie de un şoc la echipă”

Ganea se află într-un conflict deschis cu conducerea clubului încă de la meciul cu Chiajna, încheiat cu victoria categorică a ilfovenilor, scor 3-0. Remiza cu Săgeata Năvodari a agitat şi mai mult apele în tabăra clujeană. Nemulţumit de parcursul echipei, administratorul special al clubului, Ioan Mărginean, i-a cerut demisia tehnicianului, în direct la TV.„Eu am fost principalul susţinător al lui Ganea. I-am dat putere, tot ce înseamnă condiţii peste nivelul mediu al Ligii 1, de la deplasări, vitaminizare, cazare, masă. Dacă tot a menajat echipa în Cupă, trebuia să câştigăm cu Săgeata, acest punct nu ne ajută la nimic. Suntem în comă, iar dacă pacientul e în comă punem perfuzie. Ori schimbăm toată echipa, ori antrenorul. Ce-i mai simplu? Antrenorul răspunde de rezultate. Sper ca prietenul meu Ganea să se gândească bine şi să reziliem contractul pe cale amiabilă. Dacă nu vrea, o să mă adresez administratorului judiciar. Trebuie un şoc la echipă. Sunt convins că Ionel e un om raţional şi că realizează că nu i-a ieşit a doua oară la Universitatea”, a declarat Mărginean la DigiSport, la finalul jocului.

Îl va da în judecată pe Mărginean

Replica lui Ganea a fost la fel de acidă. „Mărginean a venit la mine şi mi-a spus să dăm credit jucătorilor tineri. Eu am spus că ei nu sunt pregătiţi, că sunt tineri şi nu au jucat nici măcar la Divizia C. Dacă e aşa bărbat să vină la mine şi să spună că şi el a contribuit la rezultatele de până acum. El numai ameninţă! Îi ameninţă pe angajaţi şi jucători.  El nu mi-a oferit mie condiţii, a oferit jucătorilor cazare la cinci stele. Dacă îmi oferea condiţii, îmi aducea jucători, eu am stat în 15-16 jucători. Nu am beneficiat de niciun euro pentru transferuri”, a tunat Ganea.

Fostul internaţional e decis să apeleze la justiţie pentru a-şi face dreptate. „Eu am un acord valabil şi n-am motive să plec. Să fie clar, avem restanţe de încasat, eu şi jucătorii, şi nu decide Mărginean când trebuie să plec de la club. El e un simplu angajat, să-şi dea el demisia dacă vrea să redreseze situaţia. Oricum, am decis să apelez la justiţie, pentru că e curios cum a apărut contractul meu în presă şi o singură persoană avea acces la el. Contractul meu este înregistrat la Federaţie. Şi clubul are clauză de 100.000 de euro, de ce nu spune Mărginean asta? Înainte să îmi facă angajamentul, eu nu am vrut să mai rămân, m-a forţat el”, a declarat Ganezul, după meciul cu Săgeata.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu