Gabriela Ruse intră și ea pe tabloul principal la Transylvania Open. A primit ultimul wild card

Foto: Dan Bodea

Jucătoarea de 23 de ani Gabriela Ruse a primit ultimul wild card pentru tabloul principal de simplu al turneului Transylvania Open WTA 250. A 83-a jucătoare a lumii, Gabriela Ruse completează astfel numărul jucătoarelor din România admise pe tabloul principal pe care se mai regăsesc Simona Halep, Irina-Camelia Begu şi Jaqueline Cristian.

Gabriela Ruse a jucat anul acesta două finale WTA consecutive în tot atâtea săptămâni (Hamburg și Palermo) și este singura jucătoare din istoria recentă a tenisului românesc care a avut o serie de 13 victorii în circuitul WTA, anunță organizatorii.

Ruse a participat în această vară şi la Winners Open, primul turneu WTA găzduit de Cluj-Napoca. A fost eliminată atunci, în primul tur, de ucraineanca Lesia Tsurenko în minimum de seturi, 3-6, 3-6.

Miercuri, organizatorii au anunţat beneficiarele ultimelor wild card-uri pentru calificări la Transylvania Open. Acesta sunt Irina Bara, Briana Szabo, Ilinca Amariei şi Andreea Prisăcariu.

Turneul Transylvania Open se va desfășura în perioada 25-31 octombrie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și va fi dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu