Gabi Tamaș: „Îmi fac bagajele și plec!”. Căpitanul Universității Cluj nu face compromisuri!

Foto: Dan Bodea

După două sezoane ratate, Universitatea Cluj și-a stabilit ca principal obiectiv, la 1 iulie, la reluarea antrenamentelor după pauza forțată generată de COVID 19, se reconstruiască echipa din temelii urmând să se bazeze pe jucători tineri crescuți în propria pepinieră. Numai că oficialii „Șepcilor roșii” au dat lovitura prin achiziția lui Gabriel Tamaș, iar internaționalul român nu acceptă compromisuri.

Omul care a bifat 66 de meciuri în tricoul echipei naționale de fotbal a României nici nu vrea să audă de o eventuală nouă ratare a promovării în Liga 1. Sâmbătă, fotbalistul de 36 de ani a asistat la meciul de rugby dintre ”U” Cluj și Tomitanii Constanța și nu s-a ferit să răspundă provocărilor suporterilor prezenți la eveniment. „Nu se dorește performanță la Universitatea”, l-a tachinat unul dintre fanii „Șepcilor roșii”.

„Nu se vrea performanță la ”U”, așa crezi tu? Eu sunt fotbalist, eu dacă simt că nu se dorește performanță la echipa asta îmi fac bagajele și plec! Eu mă respect pe mine și respect FC Universitatea!”, a replicat Tamaș.

Noul căpitan al lui ”U” va intra definitiv în inimile suporterilor după ce a spus răspicat că vrea să joace din primul minut meciul cu ASU Poli Timișoara, programat luni, de la ora 18:30. „Oricum trebuie să mă operez, de ce să nu joc dacă pot. Îmi vine să mă tai singur să scot meniscul. Nu am venit aici să stau la lojă! Am venit să joc fotbal. Din tribună nu pot să ajut echipa, vreau să joc luni cu Poli Timișoara”, a mai spus Tamaș.

Căpitanul Universității Cluj a suferit o ruptură de menisc și întindere de ligamente, în minutul 78 al meciului cu Aerostar Bacău, câștigat de ”U” cu 1-0, în prima etapă a noului campionat. Tamaș a fost transportat la spital cu ambulanța, dar strânge din dinți și nu concepe să-și lase echipa la greu, în meciul cu echipa suporterilor din Banat.

Gabriel Tamaș este cel mai titrat fotbalist care a îmbrăcat tricoul Universității Cluj în cei peste 100 de ani de la înființarea clubului. Un titlu de campion, trei Cupe, și o Supercupă a României, o Cupă și o Supercupă în Israel, sunt trofeele pe care internaționalul român le-a ridicat deasupra capului în cariera sa.

FC Brașov, Dinamo București, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, Doncaster Rovers, Watford, Cardiff, FCSB, Hapoel Haifa și Astra Giurgiu sunt echipele la care a jucat Tamaș, înainte să semneze cu Universitatea Cluj.

Distribuie:

Comentariile sunt oprite.