FRF pregăteşte suprize pentru fanii „Tricolorelor”

România a învins Grecia cu 4-0, la Cluj-Napoca, într-un meci din faza grupelor de calificare la Euro 2017 și va disputa baraj cu Portugalia pentru a fi prezentă anul viitor în Olanda / Foto: Dan Bodea

Echipa naţională feminină de fotbal a României este mai aproape ca niciodată de calificarea la turneul final al Campionatului European, de anul viitor, găzduit de Olanda. Prima reprezentativă condusă de clujeanul Mirel Albon va întâlni Portugalia, în meci decisiv, la Cluj-Napoca, săptămâna viitoare, marţi 25 octombrie, pe Arena Dr Constantin Rădulescu. Pentru a stimula o prezenţă numeroasă în tribunele stadionului din Gruia, oficialii FRF au decis ca intrarea spectatorilor să fie liberă.

Ba mai mult, suporterii pot câştiga trei tichete gratuite la turneul final din Olanda. “Ia-ți biletul gratuit la meciul Naționalei feminine de fotbal cu Portugalia, susține echipa și intră în concursul care te poate duce, pe tine și încă un prieten, la unul din cele trei meciuri de la EURO2017 care se joacă în Olanda. Mai trebuie doar să ne calificăm”, se arată într-un comunicat remis de forul de la Bucureşti. Meciul dintre România şi Portugalia se va disputa marţi, 25 octombrie, de la ora 18.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu