Fotbal / „Şepcile roşii”, alături de Rapid

Supoerterii Universităţii Cluj sunt alături de cei ai Rapidului din Bucureşti. Prin intermediul Asociaţiei „Şepcile roşii”, clujenii au donat clubului Rapid suma de 500 de lei şi i-au îndemnat pe suporterii giuleştenilor din Ardeal să facă acelaşi lucru, prin depuneri de bani în contul Asociaţiei „Şepcile roşii”, suma colectată urmând a fi redirecţionată în contul clubului bucureştean.

Gestul fanilor lui ”U” nu este singular. Foşti dinamovişti, sau petrolişti făcând acelaşi lucru, după ce galeria Rapidului a adunat suma de 23 de mii de franci elveţiei, necesari pentru a putea susţie cauza prin care cer Tribunalului de Arbitraj Sportiv, să recunoască promovarea în plan sportiv realizată la finalul sezonului trecut al ligii a II-a.

„Constatăm că, în ultimii ani, cluburile mari din România se prăbușesc sub loviturile cinice ale celor care conduc fotbalul românesc. Istoria și traditia au devenit concepte banale în accepțiunea acestor personaje pentru care contează doar interesul momentan care, în majoritatea cazurilor, s-a dovedit a fi exclusiv material. În acest context mai mult decât îngrijorător și în ciuda rivalităților sportive, considerăm că noi, cei pentru care valori precum tradiția și istoria reprezintă noțiuni nenegociabile, trebuie să strângem rândurile și să facem orice pentru a ne susține în momente de criza”, se arată în comunicatul de presă remis de Asociaţia „Şepcile roşii”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu