Fotbal / Rapid a câştigat la TAS, joacă în Liga I

Giuleştiul e în sărbătoare, TAS a decis că Rapid poate să joace în Liga I

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a admis, luni, recursul clubului de fotbal Rapid Bucureşti, referitor la excluderea acestuia din Liga I de fotbal a României. În plus, tribunalul de la Lausanne obligă Federaţia Română de Fotbal (FRF) la plata cheltuielilor de judecată, plus plata unor daune de 4.000 de franci elveţieni clubului Rapid. În urma acestei decizii preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a demis întreaga Comisie de Licențiere care, în faza de apel, a retras dreptul echipei giuleştene de a juca pe prima scenă a fotbalului românesc.

Fostul antrenor al Stelei, Renzo Rossi a anunţat, tot luni, că un om de afaceri italian ar fi semnat un precontract pentru cumpărarea clubului Rapid. „Pot să confirm că domnul Zamfir a semnat un precontract cu o persoană din străinătate pentru a vinde clubul. S-au întâlnit, au vorbit şi au semnat precontractul. Indiferent dacă Rapid era în Liga I sau în liga a II-a tot avea intenţia să cumpere clubul. E o persoană din Italia, din fotbal. Eu voi avea o funcţie în cadrul clubului Rapid”, a declarat Renzo Rossi.

Preşedintele clubului bucureştean a anunţat cu această ocazie că antrenorul Viorel Moldovan va fi reconfirmat în funcţie. Tehnicianul bistriţean declarase în mai multe rânduri că va accepta să-şi continue munca la rapid doar în cazul în care lângă echipă va sosi un investitor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu