Fotbal / Liga I şi Cupa Ligii se văd pe Look TV şi Transilvania Live

Din sezonul viitor meciurile din Liga I şi din Cupa Ligii vor fi transmise de posturile TV deţinute de afaceristul clujean Paszkany Arpad

Posturile clujene de televiziune Look şi Transilvania Live au semnat un Memorandum of Understanding cu Intel Sky Broadcast Ltd., compania care a semnat în data de 4 martie 2014 contractul de cesiune de drepturi mass-media, prin care Intel Sky Broadcast Ltd. a achiziţionat de la Liga Profesionistă de Fotbal drepturile comerciale de mass-media privind meciurile de fotbal din cadrul Campionatului Liga 1 pentru perioada 2014-2019 şi din cadrul Cupei Ligii pentru perioada 2015-2019, se arată într-un comunicat al Transilvania Live.

Potrivit acestei înţelegri Intel Sky Broadcast Ltd. va dobândi dreptul de proprietate asupra Transilvania Look SA şi NCN Studio TV SA, companiile care deţin cele două posturi de televiziune care vor primi drepturile de difuzare în direct, înregistrări, rezumate, online şi mobile, a meciurilor de fotbal din Campionatul Liga 1 şi Cupa Ligii.

S-a mai stabilit ca cele două companii care deţi posturile Look TV şi Transilvania Live să fie împuternicite să iniţieze negocieri cu distribuitorii de servicii de programe audiovizuale cu privire la condiţiile financiare în care se va efectua în viitor retransmisia posturilor amintite.

În acest sens distribuitorii de servicii de programe audiovizuale interesaţi să retransmită contra cost posturile clujene de televiziune trebuie să trimită până la data de 10 aprilie 2014, oferta lor indicativă cu privire la condiţiile tehnice şi financiare pe care le au în vedere pentru derularea noilor contracte de retransmisie. Posturile de televiziune Look TV şi Transilvania Live fac parte din Transilvania Media Group, care aparţine omului de afaceri Paszkany Arpad.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. http://www.Digi-HDSport.com – aici merge Look TV si Look Plus fara nici o problema, la fiecare meci sunt minim 4-5 surse, fie in sop, fie in flash player.

Postaţi un comentariu