Fotbal / Ivanovski a semnat cu CFR, Lemnaru semnează cu Steaua

După un sezon reuşit (2013/2014), în care a marcat 13 goluri pentru "U", Vali Lemnaru a făcut la 30 de ani saltul spre echipa campioana, Steaua Bucureşti / Foto: Dan Bodea

Atacantul macedonean Mirko Ivanovski a semnat un angajament cu CFR Cluj, pentru următoarele trei sezoane, suma de transfer plătită de ardeleni celor de la Astra Giurgiu ridicându-se la 100.000 de euro. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani este internaţional al ţării sale pentru care a adunat 21 de selecţii din 2010 până azi, iar ultimele două sezoane a evoluat pentru vicecampioana României, Astra Girgiu, în 54 de partide, marcând 11 goluri.

Şi la Universitatea Cluj lucrurile se mişcă în privinţa transferului lui Valentin Lemnaru la Steaua. Golgheterul „Şepcilor roşii” din sezonul trecut va semna până la sfârşitul acestei săptămâni contractul cu Steaua Bucureşti, clubul clujean urmând să încaseze 300.000 de euro pentru fotbalistul de 30 de ani. În această vară Lemnaru a fost numit căpitanul lui ”U”. Meciul de la Târgu Mureş, în compania AS-ului din localitate, ar putea fi ultimul pentru atacant în tricoul Universităţii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu