Fotbal/ FC Botoşani, liderul surpriză din Liga I

ACS Poli Timişoara a fost îngenuncheată, pe teren propriu, de surpriza Ligii I, FC Botoşani/ FOTO: opiniatimisoarei.ro

Proaspăt promovată în Liga I de fotbal FC Botoşani continuă să uimească în întrecerea internă. Moldovenii lui Cristian Popovici au obţinut o nouă victorie, scor 1-0, pe terenul celor de la ACS Poli Timişoara, graţie unui gol de generic TV, reuşit de Tincu, în minutul 17 al meciului.

 

Partida a început bine şi bănăţenii porneau favoriţi în duelul promovatelor. Nu a fost de acord cu acest lucru sălăjeanul Vaşvari, “creierul” de la mijlocul terenului pentru FC Botoşani. Moldovenii s-au închis perfect, astfel că aripile timoşoarei nu au mai avut oportunităţi de a-i crea situaţii favorabile golgheterului Timişoarei, Szekely, aproape inexistent în acest joc.

 

Tincu a lovit cu o execuţie superbă şi Botoşaniul se întoarce acasă triumf[toare şi cu fotografia clasamentului, în fruntea căruia au urcat, cu 11 puncte. Trei victorii şi două rezultate de egalitate au contabilizat cei de la FC Botoşani în primele cinci meciuri din istoria clubului, pe prima scenă fotbalistică din România.

 

În celelalte meciuri, din cadrul etapei a V-a, din Liga I de fotbal, care s-au desfăşurat vineri, Oţelul Galaţi s-a impus la limită, scor 1-0, în partida cu FC Braşov, iar cea de a doua reprezentantă a oraşului de sub Tâmpa, Corona, a obţinut primul punct în actualul campionat, după 1-1 cu Dinamo Bucureşti. Sâmbătă se dispută cel mai aşteptat meci al etapei, între Steaua şi CFR Cluj, de la ora 21.30.

Distribuie:

Postaţi un comentariu