Fotbal / Dulca a debutat cu victorie

Cristi Dulca a obținut primul succes în calitate de selecționer al României U21, scor 3-0 cu Islanda, într-un meci amical / Foto: Dan Bodea

Echipa națională de tineret a României a învins cu scorul de 3-0 repreyentativa similară a Islandei, într-un meci amical disputat la Târgu Mureș. Golurile ”Tricolorilor” au fost marcate de George Pușcaș, atacantul lui Inter Milano reușind o dublă, și de Alexandru Mitriță. Meciul contra Islandei a reprezentat debutul în calitate de selecționer a antrenorului clujean Cristi Dulca.

”Sunt bucuros că am obținut o victorie la debutul meu ca selecționer. Ce simt eu contează mai puțin, important este să muncim bine și să ne atingem obiectivele. Băieții au avut o atitudine bună, ne-am creat multe ocazii, dar am avut și momente de slăbiciune în apărare. Trebuie să rămânem modești și să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut pe viitor. Marți vom mai juca un amical cu Cipru, apoi intrăm în linie dreaptă cu pregătirea meciurilor oficiale din campania de calificare la Campionatul European din 2017”, a declarat selecționerul clujean al ”Tricolorilor mici”.

Următorul joc al României U21 se va disputa, marți, de la ora 20.30, în compania Ciprului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu