Fotbal / Clujul dă României o nouă campioană

Echipa feminin[ de fotbal a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Cluj este prima campioană a României la Fotbal Unificat în 7

Echipa feminină de fotbal a Centrului Şcolar pentru Educaţie Inclizivă (CSEI) Cluj a cucerit, miercuri, medaliile de aur ale turneului final al  Campionatului Național de Fotbal Unificat în 7, organizat de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Fundația Special Olympics și cu sprijinul Ministerului Sănătății.

În faţa oficialilor Federaţiei Române de Fotbal (FRF), între care şi preşedintele Răzvan Burleanu, CSEI Cluj a învins-o în finală pe reprezentanta județului Teleorman, CSEI Alexandria, cu scorul de 4-0. La Campionatul Național de Fotbal Unificat în 7 care s-a desfășurat la centru de Fotbal Buftea au participat șapte echipe, două dintre ele fiind din Cluj.

Pe lângă campioana CSEI, la turneul final a mai evoluat echipa Liceului Tehnologic Special SAMUS. La acest gen de competiții participă echipe care au în componență 11 jucători (6 sportivi Special Olympics și 5 parteneri, fără dizabilități). Se joacă 7 contra 7 (4 sportivi Special Olympics și 3 parteneri), două reprize de câte 12 minute, pe teren redus.

Ocupantele primelor trei locuri au primit câte o cupă, medalii și diplome din partea președintelui FRF, Răzvan Burleanu, șeful forului de la București ținând să felicite echipele participante. ”Le felicit pe câștigătoare și, în același timp, pe toate fetele care au luat parte la această competiție organizată în premieră de Federația Română de Fotbal la nivel național. În total, atât în competiția fetelor, cât și cea a băieților, avem aproape două mii de participanți”, a declarat Răzvan Burleanu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu