Fotbal / CFR n-a avut câştig de cauză al TAS

TAS a decis, CFR nu are voie să facă achiziții până la soluționarea recursului depus de club cu privire la depuncatrea echipei și la interdicția de transferuri dictată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF / Foto: Dan Bodea

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, vineri, menţinerea interdicţiei clubului de fotbal CFR Cluj de a efectua transferuri. Oficialii feroviarilor au depus o contestaţie la TAS prin care solicitau ridicarea interdicţiei la transferuri, măsură disciplinară dictată de Comisia de Diciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), din cauza datoriilor pe care CFR le are către mai mulţi foşti jucători.

Respingerea contestaţiei CFR-ului nu are nicio legătură cu cererea formulată de clubul ardelean de a le fi returnate şi cele 24 de puncte cu care a fost penalizat de aceaşi comisie din cadrul forului de la Bucureşti. Pentru o mai bună înţelegere trebuie precizat că CFR Cluj a întreprins două acţiuni la TAS, una de ridicare a interdicţiei de a efectua transferuri, şi o alta referitoare la anularea deciziei Comisiei de Disciplină care a dispus, la data de 4 februarie, depunctarea echipei cu 24 de puncte.

Vineri, TAS a respins doar cererea de ridicare a interdicţiei la transferuri, urmând ca ulterior să se pronunţe şi în privinţa recursului referitor la depunctare. Iniţial oficialii CFR-ului au depus un memoriu la FRF pentru anularea deciziilor Comisiei de Disciplină, în ambele cauze enunţate mai sus.

„Dacă asta a fost decizia TAS-ului trebuie să ne supunem. Rămânem cu jucătorii pe care îi avem în lot şi vom încerca să strângem cât mai multe puncte. Obiectivul nostru, în acest moment, este salvarea de la retrogradare”, a comentat antrenorul vişiniilor, Eugen Trică. CFR Cluj are în acest moment doar 11 puncte în clasamentul Ligii 1 şi ocupă ultima poziţie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu