Fotbal / CFR continuă să transfere jucători

Neluţ Roşu (foto, în alb) este una dintre ţintele CFR-ului în această vară

Oficialii echipei de fotbal CFR Cluj transferă jucători pe bandă rulantă, ca-n vremurile bune. După Dani Coelho şi Vitor Bruno, ambii de la Penafiel, “vişinii” sunt foarte aproape să-l achiziţioneze şi pe Romeu Ribeiro, de la aceași echipă. Fotbalistul are 26 de ani și evoluează mijlocaș central. Achizițiile din Portugalia nu se opresc aici. Diogo Viana şi Luisinho sunt şi ei ca şi antamaţi de fosta campioană a României.

Viana are 25 de ani şi a jucat ultima oară pentru Gil Vicente. Este extrama dreaptă, dar poate evolua şi în flancul opus. 25 de prezenţe are Viana în tricoul lui Gil Vicente în ediţia de campionat recent încheiată. Cel de al treilea portughez, Luisinho, are 25 de ani și vine de la echipa din liga a II-a Academico Viseu, este atacant de careu şi a marcat de 10 goluri în sezonul trecut.

Între atâţia fotbalişti străini şi-ar putea face loc şi mijlocaşul Neluţ Roşu, fotbalist crescut de CFR Cluj, dar care s-a consacrat la Concordia Chiajna. Mijlocaşul a fost împrumutat în returul ediţiei trecute de campionat la FC Botoşani. Roşu va reveni în această vară la formaţia Ilfoveană de unde va încerca să obţină un nou împrumut, de această dată acasă, la CFR.

Distribuie:

Postaţi un comentariu