Fotbal / ASA, 3 la rând în faţa Stelei

Ousmane N'Doye, a mai învins odată pe Steaua şi echipa lui, ASA Târgu Mureş a cucerit Supercupa României, primul trofeu din istoria clubului

ASA Târgu Mureș a învins Steaua în Supercupa României, scor 1-0, și a cucerit primul trofeu din istoria clubului. Ardelenii au reușit, miercuri, o performanță unică în ultimul an, obținând trei victorii din tot atâtea posibile în meciurile directe cu actuala campioană a României. Târgumureșenii s-au impus de două ori în ediția precedentă de campionat și a treia oară în Supercupă, amplificând și mai mult tristețea echipei antrenată doar pentru acest meci de Dan Petrescu.

La capătul unui joc în care Steaua a dominat steril, fără să pună în mare pericol poarta lui Stăncioiu, unicul gol a venit în minutul 64 al partidei de la Constanța. Golanski a centrat perfect, Cojocaru a avut un moment de ezitare, iar Axente a înțepat mingea pentru o victorie cât un campionat pentru ASA. La finalul partidei Dan Petrescu a reiterat faptul că pleacă în China, unde va semna un contract cu Jiangsu, locul său pe banca tehnică urmând să fie preluat de Vasile Miriuță, fostul tehnician al CFR-ului din prima parte a campionatului trecut.

De mâine se reiau și meciurile primei etape din noul campionat al Ligii 1, Steaua urmând să întâlnească Petrolul, iar ASA va primi vizita formației Dinamo, aceste două partide fiind și capetele de afiș ale rundei inaugurale din noul sezon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu