Finalele League of Legends, cel mai mare festival de esports din România, vor avea loc la Cluj

Digital Crusade, cel mai mare festival de esports din România, a început miercuri. Opt echipe din România, Moldova, Ungaria, Bulgaria și Ucraina se luptă pentru premii de 10.000 de euro. Finalele vor avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 21-22 octombrie.

În cadrul turneului final de League of Legends s-au calificat patru echipe din România și câte una din Moldova, Ungaria, Ucraina și Bulgaria: Infinite Blue, Nexus KTKL, Onetap Gaming și Urban Esports (România), Cyber.MD (Moldova), Lenovo Legion Honved (Ungaria), Racquestai (Ucraina) și Random 5 (Bulgaria).

Turneul se joacă în sistemul fiecare cu fiecare, iar primele patru clasate vor accede în semifinale. Semifinalele și finalele vor fi organizate pe 21 și 22 octombrie în Cluj-Napoca, la LAN-ul din Zazen-Urban Verde. Totodată, Digital Crusade sezonul 4 va găzdui și o competiție de Wild Rift. Jocul este iterația de mobile a League of Legends și, deși lansat de nici măcar un an, are un public în continuă creștere.

Competiția de League of Legends: Wild Rift va fi organizată doar pentru echipe din România și va cuprinde o etapă de calificări, play-off și finala. Turneul are premii de 2.500 de euro și va avea finalele între 20 și 22 octombrie. Digital Crusade este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente de esports din România fondat în toamna anului 2018 la Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu