FIBA Eurochallenge / Gaz Metan Mediaş a câştigat la Kiev

Baschetbaliştii de la Gaz Metan Mediaş au început perfect actuala ediţie a FIBA Eurochallenge Cup, cu victorie în deplasare la Kiev

Echipa de baschet masculin Gaz Metan Mediaş a învins marţi, în deplasare, formaţia ucraineană BC Kiev, cu scorul de 83-74, în primul meci din grupa D a FIBA Eurochallenge.

Cei mai importanţi jucători ai echipei antrenate de clujeanul Marcel ţenter au fost Kemp autor a 18 puncte, Koch cu 14 reuşite, Mandache şi Tsiaras ambii cu câte 13 puncte marcate.Din grupa D alături de Gaz Metan Media şi BC Kiev mai fac parte formaţiile Triumph Lyubertsy (Rusia) şi L-V Kormend (Ungaria).

Medieşenii vor juca în următoarea etapă, în deplasare, la Kormend, în data de 12 noiembrie. După acest joc urmează partida cu Triumph, programată pe teren propriu la data de 20 noiembrie. În luna decembrie a acestui an vor avea loc manşele retur ale celor trei confruntări după următorul program: cu BC Kiev în 3 decembrie, pe teren propriu, cu Kormend în 10 decembrie, pe teren propriu şi cu Triumph în 17 decembrie, în deplasare.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu