FC Universitatea revine pe Cluj Arena abia în noiembrie

Foto: Dan Bodea

Fotbaliștii de la Universitatea își amână revenirea pe Cluj Arena. Deși gazonul de pe cel mai mare stadion al Transilvaniei a fost înlocuit integral, din cauza condițiilor meteo acesta nu este pregătit pentru a face față unor competiții sportive.

Astfel, următorul meci de acasă al Universității, din 15 octombrie, cu Unirea Dej, va fi organizat tot la Bistrița pe stadionul „Municipal”, cel care a găzduit și meciurile cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, respectiv Unirea Slobozia.

Prima partidă pe noua suprafață de joc ar putea fi meciul cu Corona SR Brașov din 6 noiembrie, programat în cadrul etapei a 13-a din liga a doua. Ultimul meci pe care FC Universitatea l-a disputat pe Cluj Arena a fost cel cu Unirea Constanța din 12 august, 1-0 pentru „Șepcile roșii”.

Vineri, 15 octombrie, Universitatea Cluj va evolua în deplasare, cu Ripensia Timișoara. Meciul va fi găzduit de stadionul „Dan Păltinișanu”, de la ora 17:30. Bănățenii au o înregistrat singură victorie în meciurile de pe teren propriu, trei remize și un eșec.

Distribuie:

Postaţi un comentariu