FC ”U” Cluj, din rău în mai rău. Noul președinte este Constantin Răduță

Foto: Dan Bodea

Noul președinte al FC Universitatea Cluj este Constantin Răduță. Acesta a fost numit în cadrul ședinței de vineri a Comitetului Director. Răduță, până de curând șeful Complexului Parc Sportiv Iuliu Haţieganu îl înlocuiește în funcție pe Radu Constantea.

Constantin Răduță este asemenea predecesorului un personaj discret. A fost șef al Direcției Județene de Sport și Tineret Cluj și manager al Sălii Sporturilor „Horia Demian”, mai înainte să-i fie oferit „premiul” de a administra Sala Polivalentă Cluj-Napoca, de unde a demisionat în 2015 considerând că este prea bătrân.

„Mi-am înaintat demisia din motive personale. Mi-am încetat activitatea de la 1 iulie (2015 – n.a.). Eu am o vârstă și consider că la Polivalentă este un colectiv tânăr care va face treabă”, a declarat Constantin Răduță, în 2015, pentru Ziar de Cluj.

Interesant că, deși au trecut șase ani de la momentul în care se declara prea bătrân pentru a mai gestiona o afacere de milioane de euro, Răduță acceptă funcția de președinte a FC Universitatea Cluj. De-a lungul anilor Constantin Răduță s-a remarcat doar prin funcțiile oferite cu generozitate de autoritățile locale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu