FC ”U” Cluj, din rău în mai rău. Noul președinte este Constantin Răduță

Foto: Dan Bodea

Noul președinte al FC Universitatea Cluj este Constantin Răduță. Acesta a fost numit în cadrul ședinței de vineri a Comitetului Director. Răduță, până de curând șeful Complexului Parc Sportiv Iuliu Haţieganu îl înlocuiește în funcție pe Radu Constantea.

Constantin Răduță este asemenea predecesorului un personaj discret. A fost șef al Direcției Județene de Sport și Tineret Cluj și manager al Sălii Sporturilor „Horia Demian”, mai înainte să-i fie oferit „premiul” de a administra Sala Polivalentă Cluj-Napoca, de unde a demisionat în 2015 considerând că este prea bătrân.

„Mi-am înaintat demisia din motive personale. Mi-am încetat activitatea de la 1 iulie (2015 – n.a.). Eu am o vârstă și consider că la Polivalentă este un colectiv tânăr care va face treabă”, a declarat Constantin Răduță, în 2015, pentru Ziar de Cluj.

Interesant că, deși au trecut șase ani de la momentul în care se declara prea bătrân pentru a mai gestiona o afacere de milioane de euro, Răduță acceptă funcția de președinte a FC Universitatea Cluj. De-a lungul anilor Constantin Răduță s-a remarcat doar prin funcțiile oferite cu generozitate de autoritățile locale.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. fanii u cluj says:

    Fara studii si fara scoala adecvata unor asemenea functii uite ca acest personaj mediocru s-a strecurat datorita unor relatii sus puse si unor siretlicuri mereu acolo unde nu trebuie sa faci nimic dar sa castigi. RUSINOS si umilitor sa ai un sef de mediocritatea lui.

Postaţi un comentariu