FC Bihor a remizat la Satu Mare

Olimpia Satu Mare și FC Bihor au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe terenul primei echipe

Formaţia FC Bihor a terminat la egalitate la Satu Mare cel de-al cincilea meci amical susţinut în această vară. Sâmbătă seară, echipa orădeană a remizat cu scorul de 1-1 în compania formaţiei locale Olimpia, după ce şi la pauză scorul era egal, 0-0. În prima repriză, FC Bihor a ratat cea mai mare ocazie a jocului, prin Florin Pop, pentru ca în partea a doua tot orădenii să fie mai periculoşi şi să rateze prin Ovidiu Popa. În minutul 72 însă, în urma unei centrări de pe partea stângă, atacantul gazdelor Feier a reuşit să deschidă scorul, după ce l-a învins din 5 metri pe portarul Smaranda.

 
Nu au trecut decât trei minute şi FC Bihor a restabilit egalitatea, tot în urma unei centrări venite de pe partea stângă, însă cel care a înscris de această dată a fost fundaşul orădean Letan, care, venit din urmă, a reluat de la marginea careului mic, învingându-l pe goalkeeper-ul gazdelor. Până la final, FC Bihor a mai trecut pe lângă marcarea unui gol, însă execuţia lui Florin Lazăr nu a reuşit să-l învingă pe portarul Olimpiei. „A fost un meci amical disputat. Pe lângă golul marcat, ne-am creat încă 2-3 ocazii de a înscrie. Puteam să câştigăm dacă eram mai atenţi la finalizare. Una peste alta, a fost un joc bun”, a declarat după meci antrenorul principal al echipei FC Bihor, Gheorghe Ghiţ.

 

Tehnicianul orădean a trimis în teren în acest joc formula: Sălăjan (min. 46 Smaranda) – Mihuţ (min. 46 Letan), Fl. Lazăr, Ţoca, R. Lupu (min. 85 Bactăr) – Bic (min. 76 Haş), M. Popa, Sfârlea – S. Ianc (min. 76 M. Nichita), R. Lukacs (min. 70 Ov. Popa), Fl. Pop (min. 85 Z. Lukacs). Ultimul meci amical din această vară pentru echipa FC Bihor va avea loc sâmbătă, 31 august, în compania unui adversar provenit din ligile inferioare, dar deocamdată nedesemnat.
(Daniel Meze)

Distribuie:

Postaţi un comentariu