FC Bihor a remizat cu scorul de 1-1 cu FC Olt

Remiza pentru FC Bihor

Formația orădeană de fotbal FC Bihor a remizat sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-1, în compania echipei FC Olt.

Meciul a contat pentru etapa a XI-a, ultima a Seriei a II-a din Liga a II-a, s-a desfășurat pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” și a consemnat la pauză tot rezultat de egalitate, 0-0.

Prima repriză nu a adus ocazii clare de poartă, însă în partea a doua au venit și golurile, primii care au marcat au fost oaspeții, prin Anghelina, în minutul 54, după un șut de la 22 de metri, lateral dreapta, la colțul lung.

După primirea golului, fotbaliștii orădeni au ieșit mai mult la joc, și-au creat ceva mai multe ocazii, prin Bic și R. Lukacs, însă golul egalizator l-a adus Hadăr, în minutul 72, printr-un șut pe jos, din interiorul careului, la colțul lung.

Deși au încercat să mai pună în pericol poarta oltenilor, până la final nu s-a mai întâmplat nimic pe tabela de marcaj, astfel că scorul final a fost 1-1, scor care aduce câte un punct fiecărei echipe.

„Am făcut  o primă repriză slabă, cu un joc influențat mult de deplasarea de la Motru. Înainte de aceste două etape ne-am propus obiectiv minimum patru puncte, dar, încă o dată țin să subliniez că a fost un joc mult influențat de drumul lung. Am făcut un joc slab, a doua repriză puțin mai bună. Una peste alta, cred că e un rezultat echitabil, pentru că ei au deschis scorul”, a declarat, după partidă, tehnicianul orădenilor, Gheorghe Ghiț.

„Îmi pare rău că astăzi am pierdut două puncte, fiindcă eu cred că bună parte din acest meci l-am controlat și din acest punct de vedere sunt un pic supărat, dar e bine că este al treilea meci în care am avut două victorii și astăzi putem spune că am legat aceste meciuri cu un rezultat pozitiv. Sper ca pe viitor să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în acest meci”, a declarat, la rândul său, la finalul partidei, antrenorul oaspeților, Daniel Oprescu.

FC Bihor – FC Olt  1-1 (1-1)

Au marcat: Hadăr (min. 72) / Anghelina (min. 54)

FC Bihor: Smaranda – A. Achim, Letan, Fl. Lazăr (cpt.), R. Lupu – Ianc, M. Popa (min. 46 Haș),   Sfârlea, Bic – Fl. Pop (79 Z. Lukacs) și R. Lukacs (min. 64 Hadăr). Antrenor: Gheorghe Ghiţ

FC Olt: Bugiu – Anghelina, Cruşoveanu (min. 65 Marincău), Gligor (cpt.) – Siminic,   Quist, Ignea, Huţanu, Bancu – Cuedan (min. 70 Căpățână) și Ivănică (min. 76 D. Ene). Antrenor: Dan Oprescu

Au arbitrat: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin) – Ciprian Iovu şi Adrian Vornicu (ambii din Botoşani).

Distribuie:

Postaţi un comentariu