EXCLUSIV Abrudan: „E o harababură. TAS-ul trebuia să se pronunțe mai repede, nu acum”

Foto: Dan Bodea

E oficial. Rapid va juca în eșalonul secund, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să admită recursul Chiajnei, care va lua locul giuleștenilor în Liga I. Octavian Abrudan critică însă decizia TAS, dar și disputarea barajului dintre cele două echipe. „Nu trebuia să se dispute acel baraj, pentru că Rapidul și-a câștigat dreptul de a rămâne în Liga I pe teren. Am reușit să terminăm pe locul opt, dar au fost acele probleme financiare. Chiajna, în schimb a retrogradat, dar tot va juca în Liga I. Nu trebuia să se ajungă aici. E o decizie foarte greu de pus în aplicare, deoarece s-au disputat deja două etape. TAS-ul trebuia să se pronunțe înainte de începerea campionatului, nu acum. E o harababură tot ce se întâmplă. Sper să se rezolve situația în favoarea Rapidului. Cred că jucătorii sunt debusolați, nu le vine să creadă ce se întâmplă. Sper să nu se desființeze, avem nevoie de echipe de tradiție în fotbalul românesc. Rapidul are suporteri fanatici. Sincer, prea mult apelăm la TAS, în fiecare an trebuie să fim prezenți acolo. La noi, ar trebui să fie mai multă ordine și legi clare”, a susținut fostul fundaș al Rapidului.

Liber de contract după despărțirea de trupa giuleșteană, Abrudan se pregătește la Cluj până își va găsi un alt angajament. „Sunt liber de contract. În urmă cu două săptămâni mi-am reziliat contractul pe cale amiabilă cu cei de la Rapid. Sunt în discuții cu mai multe echipe, dar caut varianta cea mai bună. De la Universitatea nu am vorbit cu nimeni”, a explicat Tavi, care e bucuros că echipa sa de suflet a rămas în Liga I. „Universitatea merita să joace în Liga I. Au demonstrat că nu au probleme financiare și au reușit să se salveze pe teren. Au început mai prost, nu e nimic pierdut, se poate schimba fața Universității. Nu îl cunosc pe Ganea, nu am lucrat niciodată cu el, dar a făcut o treabă bună la „U” Cluj”, a precizat Abrudan.

Clujeanul va depune memoriu la Ligă pentru a-și primi salariile restante de la Rapid. “Sunt neplătit de șapte luni. Dacă nu se va rezolva nimic, voi depune memoriu ca să-mi recuperez banii”, a dezvăluit fotbalistul de 29 de ani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu