Europa League / Rotan: „Nu ne e teamă de Pandurii”

Rotan speră ca Dnepr să iasă învingătoarea în disputa cu Pandurii

Pandurii a reuşit un parcurs excelent în cupele europene în acest sezon. Formaţia gorjeană s-a calificat în premieră în grupele Europa League, după ce a eliminat pe Levadia Tallinn, Hapoel Tel Aviv şi SC Braga, echipe mult mai puternice.  Chiar şi aşa, performanţa gorjenilor nu îi sperie pe ucraineni.

Căpitanul lui Dnepr e conştient de dificultatea partidei, însă nu concepe ca trupa lui Juande Ramos să nu-şi adjudece cele trei puncte la finalul jocului de astăzi, de pe Cluj Arena. „E o atmosferă bună la lot, suntem pregătiţi de meci.  Am venit să obţinem un rezultat pozitiv la Cluj. Pandurii nu e o necunoscută pentru noi. Le-am studiat meciurile, i-am urmărit, ne-am luat toate măsurile de precauţie. Chiar dacă avem mai multă experienţă în cupele europene, nu trebuie să ne considerăm favoriţi. O să fie un meci dificil. Nu îi subestimăm pe adversari, dimpotrivă îi respectăm, ştim că sunt o echipă bună”, a subliniat Ruslan Rotan.

„Nu ne e teamă de Pandurii, chiar dacă au eliminat pe Braga, o formaţie puternică. Am venit să ne jucăm şansa şi asta vom face. Vrem să debutăm cu dreptul în grupe”, a adăugat mijlocaşul de 31 de ani.

La gruparea ucraineană evoluează şi fstul pandur, Alexandru Vlad. “O să fie un meci mai special pentru mine, dar sperăm să obţinem un rezultat bun. Am vorbit cu foştii mei coechipieri, dar nu despre emci. Nu ştiu dacă voi juca, Mister decide. M-am adaptat repede în Ucraina, trebuie să învătţ doar limba, însă e foarte dificil. Mi se potriveşte fotbalul ucrainean”, a susţinut fotbalistul maramureşean.

Distribuie:

Postaţi un comentariu