Eșec categoric pentru handbaliștii de la ”U” Cluj la debutul lui Marius Stavrositu pe bancă

Marius Stavrositu Universitatea Cluj
Foto: Dan Bodea

Handbaliștii de la Universitatea Cluj au pierdut categoric meciul cu Minaur Baia Mare, scor 22-34, primul cu noul antrenor Marius Stavrositu pe bancă.

Doar în startul partidei și în minutul 3 cele două echipe au fost la egalitate, după care maramureșenii s-au desprins pe tabelă și au avut inteligența de a nu scăpa meciul din mână în ciuda eforturilor clujenilor de a rămâne în joc.

La pauză Minaur avea deja un avantaj confortabil (10-17) și a continuat să înscrie asigurându-și în final un succes facil, la 12 goluri diferență. Universitatea înregistrează astfel, al 7-lea eșec stagional și își complică situația din clasament.

Alb-negrii sunt penultimii în clasament și au cea mai slabă defensivă cu 269 de goluri încasate, în medie 33,6 goluri per meci. Nici pe fază ofensivă universitarii nu stau mai bine. Cu 210 goluri marcate ”U” Cluj are al doilea cel mai slab atac din Liga Națională.

Campionatul intern se întrerupe până pe 11 noiembrie timp în care echipa națională va disputa trei meciuri de verificare cu Georgia și cu Spania de două ori. Trei jucători de la Potaissa Turda au fost convocați de selecționerul Xavier Pascual. Este vorba despre Marius Szoke, Roland Thalmaier și Gabriel Dumitriu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu