Emma Răducanu s-a calificat în turul 2 la Transylvania Open. Jaqueline Cristian, meci epic cu Kaja Juvan

Foto: Dan Bodea

Jucătoarea britanică Emma Răducanu a treccut de Polona Hercog în runda inaugurală la Transylvania Open, scor 4-6, 7-5, 6-1 și o va întâlni pe Ana Bogdan în turul secund. Răducanu a intrat greu în meci, dar a încheiat en fanfare obținând prima victorie în circuitul WTA pe pământ românesc.

Pentru calificarea în turul 2 de la WTA Transylvania Open, Emma Răducanu va primi un cec în valoare de 3.675 de dolari şi 30 de puncte în clasamentul circuitului feminin.

Într-un alt meci al zilei de marți, Jaqueline Cristian a obținut o victorie impresionantă în fața sportivei din Slovenia Kaja Juvan, scor, scor 3-6, 7-6(8), 7-6 (3). Românca a impresionat încă de la intrarea în arenă când a îmbrăcat o ținută care amintea de personajele din celebrul roman „Dracula”.

Foto: Dan Bodea

Și tot marți, Irina Bara a reușit o mare surpriză în primul tur la Transylvania Open, eliminând-o Irina Begu, a șaptea favorită a competiției, scor 7-6, 0-6, 6-4. A fost primul dueol 100% românesc din cadrul turneului de la Cluj-Napoca.

În alte meciuri de simplu ale zilei de marți s-au înregistrat rezultatele:
J. Fett (Croația) – R. Peterson (Suedia) 1-6, 3-6
B. Pera (SUA) – M. Kostyuk (Ucraina) 3-6, 4-6
D. Kovinic (Muntenegru) – A. Van Uytvanck (Belgia) 4-6, 4-6

Echipele Monica Niculescu/Elena-Gabriela Ruse, cap de serie numărul 3, şi Ana Ignatik/Andreea Prisăcariu s-au calificat, marţi, în sferturile de fianlă ale Transylvania Open la dublu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu