Emma Răducanu anunță o pauză de câteva săptămâni. Anterior confirmase participarea la Transylvania Open de la Cluj. Organizatorii confirmă prezența

Cea mai în vogă jucătoare de tenis a planetei, Emma Răducanu, și-a anunțat retragerea din circuitul mondial pentru următoarele săptămâni. Britanica nu va participa la Kremlin Cup, în Rusia, dar nu a contramandat, oficial, participarea la Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Conform BBC, Emma Răducanu, numărul 22 mondial, s-a retras oficial de la turneul WTA500 – Kremlin Cup, care începe săptămâna viitoare. „Din păcate, a trebuit să fac o schimbare a programului participărilor mele la turnee și nu voi putea juca Moscova anul acesta, dar sper să concurez acolo și în fața fanilor ruși anul viitor”, a transmis Răducanu, citată de BBC.

Motivele anulării participării la turneul din Rusia nu au fost invocate. Sportiva nu a făcut nicio referire nici la Transylvania Open, turneu WTA250 care se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 25-31 octombrie, unde este așteptată de organizatori pentru un posibil duel cu Simona Halep.

După retragerea de la Kremlin Cup, în calendarul campioanei de la US Open mai figurează participarea la Transylvania Open și Upper Austria Ladies Linz (6-12 noiembrie). ”Am vorbit și aseară cu ea (14 octombrie – n.a.) și nu s-a schimbat nimic. A confirmat din nou că vă veni la Cluj și că abia așteaptă să vina în România”, transmit organizatorii.

Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250, va avea loc în perioada 23-31 octombrie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe o suprafața de joc hard indoor. 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu vor lupta pentru premiile în valoare totală de 235.238 de dolari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu