Emma Răducanu a confirmat prezența la Transylvania Open

Jucătoarea britanică cu origini românești, Emma Răducanu, a confirmat prezența la turneul Transylvania Open, al doilea turneul din circuitul WTA organizat la Cluj-Napoca anul acesta. Campioana de la Flushing Meadows le-a transmis fanilor din România și un mesaj.

„Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj”, a declarat Emma Răducanu.

Organizatorii celui mai nou turneu WTA de la Cluj au inclus pe lista sportivelor invitate nu mai puțin de 21 de nume, toate jucătoarele fiind în primele 100 ale clasamentului mondial:

Simona Halep (15 WTA)
Elise Mertens (18)
Emma Răducanu (22)
Anett Kontaveit (23)
Paula Badosa (27)
Veronika Kudermetova (31)
Ekaterina Alexandrova (32)
Jil Teichmann (38)
Ajla Tomljanovic (44)
Viktorija Golubic (46)
Marta Kostyuk (57)
Irina Begu (58)
Anhelina Kalinina (60)
Andrea Petkovic (64)
Kaia Kanepi (66)
Maria Osorio Serrano (70)
Mayar Sherif (74)
Anastastia Potapova (80)
Danka Kovinic (85)
Rebecca Peterson (86)
Varvara Gracheva (88).

„Vom vedea cu siguranță niște meciuri memorabile. Avem un tablou foarte puternic, iar competiția se anunță a fi una strânsă! Orice organizator de turneu și-ar dori să le aibă pe tablou pe Simona Halep și Emma Răducanu, iar publicul din România va avea o șansă unică de a le vedea pe teren”, a declarat directorul turneului Transylvania Open WTA250, Patrick Ciorcilă.

Turneul va aea loc în perioada 25-31 octombrie și va avea premii totale în valoare de 235.238 de dolari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu